perjantai 27. joulukuuta 2013

Punakuono

Nyt pääsi kynsiä koristamaan Petteri Punakuonot, joihin jo pääsin testailemaan akryylivärejä. Tosi tyytyväinen olin niihin kun levittyi hyvin ja pikkutarkemmissa töissä niiden käyttö tulee hyödyttään paljon, kun materiaali ei oo niin 'vetistä' kuin normaaleissa kynsilakoissa.
Aattelin kans et pitkästä aikaa voisin kirjotella tähän vähän perusteellisemmat ohjeet noiden tekoon. :D

Ensimmäisenä lakkasin etusormen, nimettömän ja pikkurillin kynnet kultaisella, hiukan hileisellä lakalla ja loput kynnet punaisella lakalla. Kun ne kuivuivat, tein punaisiin kynsiin lumihiutaleet vetelemällä vain viivoja päällekkäin.
Kultaisten kynsien kärsiin tein punaiset, reunoista alaspäin kaartuvat rajat neniksi. Dottingtoolilla tein silmät. Ensin valkoiset täplät ja päälle mustat pienemmät täplät. Lopuksi vielä mustalla kulmakarvat ja sarvet porolle.  




5 kommenttia:

  1. oiii tosi söpöt kynnet! muutenkin ihania kynsiä osaat tehä :)
    maijjjus.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Oon tehny kans saman tyyliset :) niinku monet muutkin :D hienot ovat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän vielä yks juttu: voisit kertoo mistä oot saanu idean kynsiis jos oot matkinut ne, esim. ne kynnet missä joulupukki "katoaa" savupiippuun, on Sonnelasta ja nää porot Sigiltä/cesarsshopista. Muuten joku voi luulla, että oot ite keksiny ideat, ja väärä ihminen saa kunniat :D joo sori tää tämmöne mut halusin vaa sanoo :-)

      Poista
    2. Joo, savupiippu kynnet oli otettu sonnelasta, mutta näihin idean sain kaverin lähettämästä kuvasta johon tein pieniä muokkauksia. Näitä en siis oo sigiltä tai muualtakaan (luullakseni) ottanut, kun kuvan alkuperästä ei mitään tietoa. Suurimpaan osaan saan ideat päästäni/kaverit ehdottelevat, mutta joihinkin katson mallia kuvista. Silti koitan saada niihin jotain omaa ettei ihan matkitut olis :)
      Mutta laitan jatkos alkuperät

      Poista
  3. Sarvissa ja lumihiutaleissa oisit voinut olla tarkempi mutta ihan kivat kynnet ;)

    VastaaPoista