maanantai 23. joulukuuta 2013

Santa Claus in the chimney

Merry Christmas! Hyvää Joulua! Nyt on sitte vihdoinkin se jouluaatto, jota innokkaimmat on odottanut jo yli puolivuotta, ja muut ainakin sen 24 päivää. Mäkin päädyin illalla lakkailemaan kynnet, jotka ainakin tän aaton pysyy :) Jos sitten niillä uusilla tarvikkeilla - joita toivoin lahjaksi, saisin seuraavan postauksen kynsiin käytettyä.
Mutta joo, tällä kertaa kynnet joissa joulupukki 'katoaa' vähitellen savupiippuun. Loppu tulos ei ihan ollut noiden pukin jalkojen kannalta sellainen minkä halusin, mut kaipa se noinkin menee.
Peukalossa ja pikkurillissä on vain savupiippu lumisella katolla. Etusormessa jalkoja kuuluisi näkyä hieman enemmän kuin keskisormessa, ja nimettömässä näkyisi enää vain kengät.
Pahoittelut vielä kuvien laadusta ja valaistuksesta, mutta toivottua luonnovaloa ei ollut enää tarjolla niin täytyi tyytyä lamppuihin ja mun pieniin ja aika olemattomiin kuvan muokkaus taitoihin.

Ja vielä tähän loppuun: mun kaverilla on heppa-/lifestyleblogi, jota saa käydä kurkkaamassa, kommentoimassa ja sinne saa liittyä! :)
http://laurajaheppojenpyorteet.blogspot.fi/

Viettäkääs kaikki nyt oikein mukava ja rauhallinen joulu ja ottakaa kaikki ilo irti lähimmäisistänne ja hyvästä ruuasta sekä tunnelmasta! ♥






4 kommenttia: